Over ons

Ons restaurant is opgebouwd door onze grootvader en het restaurant is inmiddels al drie generaties lang in onze familie.

Goede kwaliteit, lekker eten en goede service staan altijd centraal, mede daardoor zijn wij ontwikkeld tot hèt Chinees specialiteiten restaurant bij uitstek in Oostvoorne en omgeving.

Wij blijven streven naar de hoogste kwaliteit en proberen onze gasten steeds te trakteren op onze specialiteiten uit de diverse culinaire streken van China.

Zo kunt u bij ons genieten van de Kantonese keuken, een van de meest beroemde Chinese keukens met haar oorsprong in de provincie Guangdong in zuidelijk China. Deze keuken is vooral bekend door zijn grote diversiteit en de vele vleestoepassingen.

Ook serveren wij gerechten uit de streek Szechuan, een provincie in zuidwest China. Deze keuken staat vooral bekend vanwege zijn sterke smaken, voornamelijk door het gebruik van knoflook, chilipepers en de szechuanpeper.

Onze gerechten

Sinds de Qing dynastie wordt al geschreven over de 38 methoden om gerechten te bereiden:

“De gerechten dienen doordringend te worden gekruid met:
de 3 pepers: pepers, hete pepers en peperpoeder.
de 3 aroma’s: sjalotten, gember en knoflook.
de 7 smaken: zoet, zuur, tintelend, pittig, bitter, pikant en ziltig.”

In Peking worden de gerechten bereid volgens de Mandarijnse keuken. Pekingeend is een lokaal beroemd gerecht, dat inmiddels over de gehele wereld in Chinese restaurants kan worden gegeten, zo ook bij ons.

Alle gerechten worden met dagverse ingrediënten bereid.

Honger gekregen? Reserveer snel!

Voordat u aan tafel gaat kunt aan onze grote bar een heerlijk aperitief nemen, waar u tegelijk tijd op uw gemak onze uitgebreide menukaart kunt bekijken.

Voorweg 46

3233 SL Oostvoorne

0181 - 48 42 16

info@delangemuuroostvoorne.nl

Ons adres